InloggenVraag een wachtwoord aanContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Ottens    Hazelhoff    Willemstein    Booman    Millenaar    Folgerts   van Dijk    Nijkamp    Verdoes   de Vlieg    Tates    Beekman    Horlings    Donckersloot    Verbeek   de Man    La Faille    Wijn    Jager    Groenewoud    Klokman    Klaassen   van Holten   de Vries    Peper    Kok   de Bruijn   van Stam    Versluis    Aardema    Donkersloot    Elberse   de Jong    Roos    Dekker    Barghuis   de Witt Wijn    Streefkerk    Wijsman    Aarsen    Kupers    Bos    Schoonlink    Verhulst    Scholing    Hinderks   van der Graaf    Selser    Epping    Visser 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman