InloggenContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

 van Dijk    Schoonlink   de Jong    Visser    Donckersloot   de Vlieg    Beekman    Jager    Verhulst    Ottens    Aarsen    Aardema    Selser    Verbeek    Booman   de Witt Wijn    Dekker    Streefkerk    Kupers    Hazelhoff    Hinderks    Scholing    Willemstein    Roos    Kok    Folgerts    Tates   de Bruijn    Peper    La Faille    Verdoes    Versluis    Wijsman   van der Graaf    Wijn    Donkersloot    Bos    Flendrie    Klaassen    Klokman   de Vries    Horlings   van Holten    Millenaar    Nijkamp    Elberse   de Man    Groenewoud    Epping   van Stam 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman