InloggenVraag een wachtwoord aanContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Wijn    Aardema    Groenewoud   de Man    Ottens    Klokman    Wijsman    Hinderks   de Witt Wijn    Millenaar   van der Graaf    Nijkamp    Klaassen    Donkersloot    Schoonlink    Flendrie    Folgerts    Kok   de Vries   de Jong    Barghuis    Elberse    Tates    Epping    Bos   van Stam    Roos   de Bruijn    Selser    Hazelhoff   de Vlieg    Donckersloot    Booman   van Holten    Verbeek    Peper    La Faille    Willemstein    Visser    Kupers   van Dijk    Dekker    Horlings    Jager    Verdoes   de Wit    Streefkerk    Aarsen    Scholing    Versluis 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman