InloggenVraag een wachtwoord aanContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Wijn    Peper    Wijsman    Folgerts    Nijkamp    Epping    Donkersloot    Kupers    Hazelhoff    Aardema    La Faille   van Stam   van Dijk    Klaassen   de Vlieg    Kok    Booman    Streefkerk    Verdoes    Beekman    Visser    Dekker    Versluis    Willemstein    Donckersloot    Schoonlink    Verhulst    Verbeek    Barghuis    Hinderks   van der Graaf    Millenaar    Horlings    Klokman    Jager   de Vries    Roos    Tates    Scholing    Flendrie    Groenewoud    Aarsen    Selser   de Bruijn   de Witt Wijn   de Jong   van Holten    Ottens    Elberse   de Man 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman