InloggenVraag een wachtwoord aanContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Peper    Jager    Schoonlink    Aarsen    Verhulst   van Stam    Wijn    Kok    Selser    Roos    Streefkerk    Kupers    Booman    Dekker    Elberse    Verbeek    Wijsman   de Man   de Jong    Versluis   van Holten    Scholing    Beekman   de Witt Wijn    Barghuis    Groenewoud    Hinderks    Bos    Millenaar    Aardema    Horlings    Visser    Epping    Klokman    Donckersloot    Klaassen    Verdoes    Nijkamp    Hazelhoff    La Faille    Ottens   van der Graaf    Willemstein   de Vlieg   de Vries    Tates    Folgerts    Donkersloot   van Dijk   de Bruijn 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman