InloggenContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Kok    Flendrie    Nijkamp    Bos   de Witt Wijn    Schoonlink    Jager    Dekker    Booman    Klokman    Willemstein   van Holten    Roos    Peper    Millenaar   de Jong    Aardema    Donckersloot   de Man   van Stam   van der Graaf    Donkersloot    Kupers    Barghuis    Hinderks    Aarsen    Selser   van Dijk    Wijsman    Streefkerk    Verbeek    Versluis    Scholing    Folgerts    Hazelhoff    Wijn   de Vries    Klaassen    Groenewoud    La Faille    Epping    Tates    Ottens   de Bruijn    Visser    Horlings   de Vlieg    Beekman    Elberse    Verdoes 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman