InloggenVraag een wachtwoord aanContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Epping    La Faille   de Vlieg    Willemstein    Verdoes    Hazelhoff    Groenewoud    Elberse   de Bruijn    Folgerts    Visser    Schoonlink    Kok    Barghuis    Bos    Millenaar    Klokman   de Jong    Roos    Nijkamp    Booman    Ottens    Aardema   van Holten    Selser    Hinderks    Jager   van Stam    Wijsman    Versluis    Aarsen   van Dijk    Verhulst    Wijn    Streefkerk    Donkersloot    Peper    Horlings    Beekman   de Witt Wijn    Donckersloot   van der Graaf    Verbeek    Dekker   de Man    Klaassen   de Vries    Tates    Kupers    Scholing 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman