InloggenContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Verdoes    Dekker    Verbeek    Kok    Aardema    Nijkamp   van der Graaf    Groenewoud    Ottens   van Dijk    Klaassen    Folgerts    Klokman    Kupers   van Holten    Schoonlink   de Bruijn   de Vlieg    Roos    Horlings    Peper    Barghuis    Selser    Versluis    Hinderks    Aarsen    Jager    Wijsman    Donkersloot   de Jong    Wijn    Visser   van Stam    Streefkerk    Verhulst    Epping    Scholing   de Man    Elberse    Flendrie    Hazelhoff    Booman   de Witt Wijn    La Faille    Willemstein    Millenaar    Donckersloot    Beekman   de Vries    Tates 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman