InloggenContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

 de Vries   de Bruijn    Elberse    Dekker    Booman   van der Graaf    Kupers    Visser    Aarsen    Wijn    Scholing    Beekman    La Faille    Groenewoud   van Dijk    Folgerts    Verdoes    Aardema    Donckersloot    Epping   van Holten    Bos    Ottens    Nijkamp   de Jong    Barghuis    Roos    Wijsman   de Vlieg    Selser    Klaassen    Jager    Willemstein    Tates    Peper   de Witt Wijn    Horlings    Flendrie    Schoonlink    Streefkerk    Kok    Donkersloot    Millenaar    Versluis    Hazelhoff    Hinderks   de Man    Klokman   van Stam    Verbeek 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman