InloggenVraag een wachtwoord aanContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Klaassen    Groenewoud    Visser    Aarsen    Millenaar    Hazelhoff    Donckersloot    Versluis   de Man    Nijkamp    Jager    Roos    Beekman    Tates    Kok    La Faille    Epping    Verhulst   de Vlieg    Aardema   de Bruijn    Horlings   de Witt Wijn    Barghuis    Peper    Elberse    Donkersloot    Selser    Wijsman    Klokman   de Vries    Ottens   van Dijk    Streefkerk   van der Graaf    Bos    Hinderks   de Jong    Verbeek    Dekker    Folgerts    Verdoes    Schoonlink    Wijn    Kupers    Scholing    Booman   van Holten    Willemstein   van Stam 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman