InloggenContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Roos   van der Graaf    Wijn    Verdoes   de Vlieg    Jager    Groenewoud    Elberse   de Man    Tates    Barghuis    Willemstein   de Jong    Verhulst    Nijkamp    Horlings    Aarsen    Klaassen    Bos    Selser    Donckersloot   de Vries   de Witt Wijn    Millenaar    Streefkerk    Hinderks    Kok    Folgerts    Versluis    Klokman    Hazelhoff    Visser   van Stam    Booman    La Faille    Verbeek    Ottens    Dekker    Schoonlink    Kupers   de Bruijn   van Dijk    Epping   van Holten    Wijsman    Aardema    Flendrie    Peper    Beekman    Scholing 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman