InloggenVraag een wachtwoord aanContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Horlings    Donckersloot    Roos   van der Graaf   de Jong    Folgerts    Klokman    Verdoes    Epping   van Stam    Willemstein    Nijkamp    Tates    Klaassen    Donkersloot    Visser   van Dijk   de Vries    Versluis    Selser    Bos    Hinderks   van Holten    Aarsen    Hazelhoff   de Man    Verbeek    Millenaar    Barghuis    Jager    Ottens    Aardema    Scholing    Booman    Elberse    Wijsman    Wijn   de Vlieg   de Bruijn   de Witt Wijn    La Faille    Kok    Groenewoud    Dekker    Peper    Streefkerk    Flendrie    Schoonlink   de Wit    Kupers 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman