InloggenVraag een wachtwoord aanContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Tates    Verhulst    Visser    Barghuis    Streefkerk    Kok   de Bruijn    Flendrie   de Vlieg   van der Graaf   van Stam    Horlings    Wijsman    Klaassen   de Vries   van Holten    Millenaar    La Faille    Hinderks    Nijkamp    Jager    Groenewoud    Versluis    Aardema    Peper    Selser    Verdoes    Klokman    Hazelhoff    Roos    Ottens    Aarsen   de Jong   de Man    Elberse    Scholing   de Witt Wijn    Willemstein    Booman   van Dijk    Beekman    Schoonlink    Kupers    Wijn    Folgerts    Verbeek    Donkersloot    Epping    Donckersloot    Dekker 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman