InloggenContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Klokman   de Jong   de Man   de Bruijn    Tates    Ottens    Flendrie    Wijn    Aardema    Donckersloot    Willemstein    Visser    Nijkamp    Dekker    Horlings    Scholing   de Vlieg    Bos   van der Graaf    Beekman    Roos    Versluis    Peper   van Stam    Klaassen   de Witt Wijn   van Dijk    Epping    Verdoes    Wijsman    Donkersloot   van Holten    Jager    Verhulst    Kok    Streefkerk    Elberse    Folgerts    Hazelhoff    Millenaar    La Faille    Groenewoud    Schoonlink    Verbeek    Booman    Selser    Kupers    Aarsen   de Vries    Hinderks 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman