InloggenVraag een wachtwoord aanContact

Home

Welkom!

Op deze site kun je informatie over de historie van onze familie vinden. Je vindt hier foto's uit de oude doos en een hoop gegevens uit de stamboom.

Op de foto rechts zie je Lubertus Klaassen, eerste postbode in de Haarlemmermeer en stamvader van onze tak van de Klaassens. Over hem en zijn nageslacht is veel te lezen op deze site.

Vanwege de privacy is niet alle informatie op de site voor iedereen zichtbaar. Veel gegevens zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met een wachtwoord. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, dan kun je er met deze link eenvoudig een aanvragen.

Bladeren in de stamboom kun je beginnen door één van de personen hieronder aan te klikken. Je kunt ook een achternaam selecteren in de namenwolk of zoeken met behulp van de zoekbalk onderaan de pagina.


Er is ook een Familie Klaassen Facebook pagina. "Like" deze pagina om via Facebook op de hoogte te blijven van site updates.

Namenwolk

  Hinderks    Klaassen    Flendrie    Scholing   de Vlieg    Visser   van Stam   van der Graaf    Hazelhoff    Elberse    Kok    Horlings    Verbeek   de Bruijn    Jager    Selser    Epping    Roos   de Vries    Peper    Barghuis    Kupers    Aarsen    Wijsman   van Dijk    Millenaar    Verdoes    Willemstein   de Man    Folgerts    Dekker   van Holten    Booman    Groenewoud    Donkersloot    Aardema    Ottens   de Jong    Verhulst    Donckersloot    Klokman   de Witt Wijn    Versluis    Streefkerk    Nijkamp    Tates    Schoonlink    La Faille    Wijn    Beekman 
Powered by Family Tree PHP 1.0.1 © 2009-2010 Gerrit Veldman